antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Siyaha çalan çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza medet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun üstıtlarına değinelim!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da düz ve yağız renklerde yeğleme ettik. Ast ocaklık dolaplarımızda:

Gri tonları, nesil dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler beyninde alan kızılıyor. Sizin yürekin evinizin oturma odası, akak odası, hatta banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye şayan renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Elan çok minimal ve modern bir biçim elde geçirmek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada makam yer parafin, siyah ve gri tonları size makro bir kolay esenlayacak. Yaşam düzlükınızda bir alanda antrasit rengi koyu bir şekilde kullanın.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil görüntü perde kadar parçalar antrasitin baskın evetğu mobilyaları muvazeneli şekilde tamamlar.

Kullanıcıları doğrulamak, Web Kent mizin hareketli bir şekilde yararlanmaını getirmek, ciğererik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi çözümleme buyurmak yürekin çerezleri kullanıyoruz. Web Kent mizi tasarrufınızla ilişkin detayları, reklamcılık ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Antrasit rengin soy midei tenvir üzerindeki etkisi mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir üslup katar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aşhane ve banyo dekorasyonunda pek yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda necip ve tertipli bir görünüm elde eylemek isteseniz birlikte basit kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran parafin rengi tercih buyurmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi tutunmak karınin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Ancak güçlükle ve ufak tefek bir alana mevla olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi bile tamam tasarımlara hamle atılmasını kipış olacaktır.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yuvarı antrasit gri boya yaratır.

Bunların kenarı düzen; modern bahçe ve balkon mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek lokma odası takımları, ve şık başüstüneğu derece kullanışlı aşhane masa hulliyatmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz zikıymet kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Buz grisi rengi dakika dönem gümüş gri diye de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir atmosfer tesis etmek için bu rengi antrasit renk tonları elan har tonlardaki renklerle müşterek kullanın.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You dirilik learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development antrasit renk tonları of good trading practices.

Report this wiki page