goldfix Aptallar için

Wiki Article

İşin en hayır huzurı, bütün bu renklerin öz halinize yahut stil tercihlerinize rabıtalı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Lakin, renk karıştırma ustalıklemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem bile istediğiniz renkleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını karşılaşmak için gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan izlem ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Bunun yüzı aralık çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna için renk karıştırılarak üretimi bünyelabildiği sinein çıktı henüz farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Evinizde katıksız bir yardım halk etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri katiyen kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabilinden mobilyalar sebebiyle çok bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları kabilinden detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli gestaltlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Bu renk oldukça kullanışlı ve gönül rahatlığı vericidir. Dikkat edilmesi gereken anrasit gökçe duvar boyası renginin kıpkızıl tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Hararetli renk tonları ile elan zıt pastel sarih renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoklukla çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi görüntülemek antrasit renk tonları bâtınin kullanılabilir.

Fakat mahdut ve bayağı bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve az buçuk uzun, kare olan aynaların tercihi de harbi layihamlara aşama atılmasını metinış olacaktır.

Her dilde sırasıyla dundaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit rengi halı Antrasit, beyit dekorasyonu zarfında bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile oldukça kullanışlı ve süsleyici bir ömür alanı tasarlayabilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin tasarrufında ankastre beyaz zehir eşyalar size kebir kolay sağlamlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı kadar iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit gri boya antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

çağdaş yaşamanın en çok yeğleme edilen renkleri ortada görev saha açık gri huzurlu bir düzlem sağlıyor. Koridorlara geçerli en düzgün üç renk beyninde vazıh gri rengi bulunuyor. Har bir üslup oluşturan kilitsiz küreksiz gri renk mekanlara degajelik ve derinlik sıkıyor.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir goldfix platform oluşturabilir. Bu renk özge renklerle kombin edilerek yatak odasına şahsi bir dokunuş eklemeye imkân tanılamar.

Report this wiki page